rólunk

A kezdetek DUNAKESZIN

Festékboltunk 1990-ben kezdte meg tevékenységét, eleinte klasszikus festékek, festési segédanyagok forgalmazásával és autófestékek színkeverésével, egy mindössze 8 m2-es üzlethelyiségben, nem messze a mostani üzletünktől.

Nem sokkal később bővültünk is

Kis, 8 négyzetméteres boltunkat az óriási érdeklődésnek, a szakszerű eladóknak és a kedvező áraknak köszönhetően hamar kinőttük, ezért 1991-ben ugyanazon a helyen egy nagyobb üzlethelyiséget építettünk, ahol már tágasabb környezetben tudtuk fogadni vásárlóinkat.

Költöztünk Dunakeszin

A folyamatos bővítéseknek köszönhetően újra kellett költöznünk Dunakeszin, a régi boltunk közelében találtuk meg üzletünk végleges helyét, a Kossuth Lajos utca 34. szám alatt.

Üzletet nyitottunk FÓTON

A visszajelzések alapján, valamint felmérve az igényeket, úgy döntöttünk, hogy Fóton szeretnénk bővíteni ügyfélkörünket, ezért 7 évvel dunakeszi üzletünk megnyitása után Fóton is festékboltot nyitottunk, a Dózsa György utca 16. szám alatt.

Felújítottunk Fóton

Szerencsére Fóton is hamar megismertek és megszerettek minket az emberek, ezért 1999-ben itt is bővülni kényszerültünk.

Ismét Dunakeszi következett

2010-ben ismét mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a nagy beruházásoknak köszönhetően Dunakeszin található boltunkat kibővítettük, és immár 200 négyzetméteren vártuk vásárlóinkat.

Napjainkban.

Azóta pedig tovább szépülve, ezzel a látvánnyal várjuk a kedves vásárlóinkat Dunakeszin.

Napjainkban.

Ezzel a látvánnyal pedig Fóton.

Gépjárműparkunk anno

Gépjárműparkunk most

Várjuk üzleteinkben szeretettel!

Írjon nekünk!

Jelenleg nem vagyunk a gépnél, de amint ott leszünk, egyből válaszolunk!

Start typing and press Enter to search