jellemzők

A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható. Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, csempeburkolat alá ne használjuk!

alkalmazási területek

Kizárólag belső felületeken használjuk. Vakolt falak, mennyezetek és gipszkartonlapok felületeinek glettelésére, továbbá Ytong falak és vasbeton felületek kiegyenlítésére használható gipszbázisú glettanyag.

felhasználása

Alapfelület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket úgy, hogy az alapfelület szilárd és szennyeződésmentes legyen. Ezután a felületet enyhén nedvesítsük be vízzel. A glettanyag bekeverése: A keverőedénybe töltsünk tiszta vizet, és ebbe folyamatosan, lassan szórjuk bele a glettanyagot, hogy az csomómentes masszává álljon össze. Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk. Az átlagosan 5 perces beszívódási idő után keverőszárral pasztaszerű anyaggá keverjük a masszát. Ügyeljünk arra, hogy a kész paszta csomómentes legyen. Az így nyert glettelőanyagot azonnal használjuk, és környezeti hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 75 perc alatt fel tudunk használni, mert a megszilárdult anyag a továbbiakban nem használható. Glettanyag felhasználása: A kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot. A kötés után a felület egyenetlenségeit csiszoljuk le. A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk. A csomagolóanyagot csak teljes kiürítés után továbbítsuk újrafelhasználásra.

tulajdonságok

Kiszerelés: 1 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg

Tárolás A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk.
Hígítás Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk

A terméket jelenleg nem tartjuk üzleteinkben, kizárólag megrendelésre tudjuk beszerezni. A részletekről kérjük, érdeklődjön a Megrendelem gombra kattintva.

Írjon nekünk!

Jelenleg nem vagyunk a gépnél, de amint ott leszünk, egyből válaszolunk!

Start typing and press Enter to search