jellemzők

Hidegburkolat, parketta, műgyantabevonat alá, Soripon Extra valamint padlófűtés esetén és kültérben is alkalmazható, nagy szilárdságú, önterülő aljzatkiegyenlítő. A Soripon Extra önterülő aljzatkiegyenlítő cementbázisú, szürke, homogén, por alakú, az előírt mennyiségű vízzel megkeverve jó önterülő képességű, megszilárdulása után vízszintes, fagyálló, flexibilis, kemény, sima felületet biztosító anyag. A Soripon Extra beltéri szokásos és nagyobb mechanikai és kültéri igénybevételeknek is megfelel. Alapozója vizes műgyanta diszperzió.

felületek, amikre a legjobb

A Soripon Extra aUzatkiegyenlítő lakó- és középületek általánosan előforduló burkolatai, bel- és kültéri kerámiaburkolatok vagy egyéb merev burkolatok, valamint ragasztott parketta, szőnyegpadló, filcalátétes szalag parketta, PVC burkolat, stb. alatti aljzatkiegyenlítésre ajánlott.

A Soripon Extra aljzatkiegyenlítő habarcs szilárdsági értékei kiválóak, így a termék az alábbi célokra is felhasználható:

  • padlófűtés fölötti aljzatkiegyenlítésre
  • nagy szilárdságú vékony padlóbevonatok (pl. Novepox EP-3K) alatti kiegyenlítésre
  • önálló járófelületként igénytelenebb, ritkán használt helyeken (pl. padlástereken)

tulajdonságok

Kiszerelések: 25 kg

A terméket jelenleg nem tartjuk üzleteinkben, kizárólag megrendelésre tudjuk beszerezni. A részletekről kérjük, érdeklődjön a Megrendelem gombra kattintva.

Írjon nekünk!

Jelenleg nem vagyunk a gépnél, de amint ott leszünk, egyből válaszolunk!

Start typing and press Enter to search