jellemzők

Folyékony, színtelen, szagtalan. Kopásállóságot növelő szer, ami felületkezelő impregnáló anyag is egyben, A STYRO-BOND BLP betonfesték utólagos átvonásával amennyiben végső járófelületként kerül alkalmazásra, abban az esetben kiváló kopásállóságot biztosít Továbbá az impregnáló anyag védi a köveket,- téglát, illetve a fugázó anyagot a fagyástól és mohásodástól. A kezelt felület vízlepergető, könnyen tisztítható.

Alkalmazási terület

Terméskő burkolatok, pattintott tégla díszburkolatok utólagos felületi kezelésére.

Alapfelület jellemzői

STYRO-BOND impregnáló anyag felhordása előtt a felületet alaposan meg kell tisztítani. Az alapfelületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. Régi, erősen igénybevett/szennyezett felület tisztítása nagynyomású vízsugárral, esetleg gőzborotvával történhet. A kezelni kívánt felület légszáraz állapota nem követelmény; a készítmény nedves, de még szívóképes – felületre is felhordható.

felhasználása

A terméket vízzel, 1. réteg max. 50 %, 2. réteg max. 30 % hozzáadásával hígítsuk. A bevonó anyagot mindig száraz, tiszta, pormentes felületre kell felhordani 2-3 rétegben. A felhordáshoz ecsetet használjunk. A rétegek között 20°C felületi és léghőmérséklet esetén minimum 4 óra száradási időt kell biztosítani. Nedves, párás, csapadékos időben a bevonó anyagot nem szabad felhasználni! Felhordás után legalább 12 órán át védeni kell a csapadéktól, illetve nedvességtől. A felhordás és száradási idő alatt a felületi és léghőmérséklet 10°C alá nem süllyedhet, illetve tűző napon a termék használata nem javasolt. A bevonó anyagba idegen anyagot belekeverni tilos!

Fontos tudnivalók: az impregnálást 2 – 3 évente célszerű megismételni a kő minőségétől a felhordott anyag mennyiségtől és az igénybevételtől függően. STYRO-BOND impregnáló anyag teljes felületre történő felhordása előtt javasolt felületi próbát végezni!

tulajdonságok

Kiadósság: 6-10 m2/liter egy rétegben
Kiszerelés: 1l, 4l

A terméket jelenleg nem tartjuk üzleteinkben, kizárólag megrendelésre tudjuk beszerezni. A részletekről kérjük, érdeklődjön a Megrendelem gombra kattintva.

Írjon nekünk!

Jelenleg nem vagyunk a gépnél, de amint ott leszünk, egyből válaszolunk!

Start typing and press Enter to search